Traseul autobuzelor liniei 5B, deviat temporar începând de luni, 19 iunie

CT BUS modifică luni, 19 iunie, traseul liniei 5B. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că autobuzele liniei 5B vor circula de luni, 19 iunie, pe un traseu deviat pe ruta strada Hatman Arbore – strada Comarnic și retur.

Modificarea constă în faptul că autobuzul nu va mai parcurge străzile Meșterul Manole și Fântânele, iar stațiile „Teiului”, „Fântânele” și „Meșterul Manole” vor fi anulate până la finalizarea lucrărilor.

Această măsură a fost impusă ca urmare a lucrărilor efectuate de către SC Utilnavorep SA în zona străzii Meșterul Manole, cuprinsă între străzile Fântânele și Hatman Arbore. Scopul acestor lucrări este de a asigura reparații și îmbunătățiri necesare infrastructurii rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*