Portofel pierdut într-o stație de autobuz din Constanța, recuperat de jandarmi și predat păgubitului

Portofel pierdut într-o stație de autobuz din Constanța, recuperat de jandarmi și predat păgubitului

Un portofel în care se afla o carte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri bancare, a fost recuperat de jandarmi și predat persoanei care l-a pierdut.

Potrivit Grupării Mobile Constanța, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare, luni după-amiază, în apropiere de City Park Mall, a găsit un portofel în stația autobuzului 100, direcția Gară. În interiorul acestuia a fost găsit o carte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri bancare.

Pe baza cărții de identitate a fost găsit posesorul, care a fost contactat ulterior de jandarmi pe contul de Facebook al acestuia.

„Acesta a ajuns la Gară și a dorit să-și cumpere un corn de la patiseria din apropierea stației și și-a dat seama că a pierdut portofelul pe traseu. A declarat că a început să se agite și se pregătea să revină cu autobuzul la stația de la City, moment în care a observat pe telefon că are un mesaj pe Facebook. A deschis mesajul și a observat că jandarmii l-au căutat pentru a-și recupera bunul. A mai spus că a ieșit din magazin, a văzut mijlocul de transport la sensul giratoriu, a fugit pe trecerea de pietoni și a băgat portofelul în grabă, în buzunarul de la rucsac fără să-l închidă”, au precizat reprezentanții Grupării Mobile Constanța.

Tânărul și-a recuperat portofelul la sediul unității și le-a mulțumit jandarmilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*