Portofel pierdut într-o stație de autobuz din Constanța, recuperat de jandarmi și predat păgubitului

Portofel pierdut într-o stație de autobuz din Constanța, recuperat de jandarmi și predat păgubitului

Un portofel în care se afla o carte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri bancare, a fost recuperat de jandarmi și predat persoanei care l-a pierdut.

Potrivit Grupării Mobile Constanța, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare, luni după-amiază, în apropiere de City Park Mall, a găsit un portofel în stația autobuzului 100, direcția Gară. În interiorul acestuia a fost găsit o carte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri bancare.

Pe baza cărții de identitate a fost găsit posesorul, care a fost contactat ulterior de jandarmi pe contul de Facebook al acestuia.

„Acesta a ajuns la Gară și a dorit să-și cumpere un corn de la patiseria din apropierea stației și și-a dat seama că a pierdut portofelul pe traseu. A declarat că a început să se agite și se pregătea să revină cu autobuzul la stația de la City, moment în care a observat pe telefon că are un mesaj pe Facebook. A deschis mesajul și a observat că jandarmii l-au căutat pentru a-și recupera bunul. A mai spus că a ieșit din magazin, a văzut mijlocul de transport la sensul giratoriu, a fugit pe trecerea de pietoni și a băgat portofelul în grabă, în buzunarul de la rucsac fără să-l închidă”, au precizat reprezentanții Grupării Mobile Constanța.

Tânărul și-a recuperat portofelul la sediul unității și le-a mulțumit jandarmilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*