Autobuzele liniilor 102, 5-40 și 14 vor circula pe trasee deviate în urma lucrărilor de asfaltare

Autobuzele liniilor 102, 5-40 și 14 vor circula pe trasee deviate. FOTO: CT BUS

CT BUS a anunțat că, în zilele de 8 și 9 iunie, autobuzele liniilor 102, 5-40 și 14 vor avea trasee deviate în intervalul orar 21.00 – 06.00.

Această măsură va afecta traseul călătoriilor spre stațiunea Mamaia, deoarece aceste mijloace de transport în comun nu vor mai opri la stațiile „Liceul Energetic”, „Unirii” și „Pescărie”. De asemenea, autobuzele liniei 14 nu vor mai traversa strada Unirii în porțiunea cuprinsă între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, ci vor urma traseul pe bulevardul Mamaia.

Devierile de traseu sunt impuse de lucrările de asfaltare efectuate de către SC Confort Urban SRL în vederea îmbunătățirii infrastructurii rutiere. Echipele Confort Urban vor asfalta carosabilul pe tronsonul cuprins între strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, pe partea cu Liceul Energetic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*