Autobuzele liniei 5-40 vor circula, timp de două zile, pe un traseu deviat

CT BUS anunță publicul călător că, în zilele de joi, 15 aprilie, și vineri, 16 aprilie, autobuzele liniei 5-40 vor circula pe un traseu restrâns din cauza lucrărilor efectuate de RAJA SA pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Astfel, potrivit CT BUS, autobuzele liniei 5-40 nu vor mai circula până la sensul giratoriu de la intersecția străzii Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu. Mijloacele de transport în comun vor întoarce la sensul giratoriu din fața Hotelului Oxford.

Măsura de deviere a fost luată ca urmare a lucrărilor efectuate de SC RAJA SA pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*