Autobuzele Liniei 3 revin la traseul normal după ora 18.00

Autobuzele de pe Linia 3 vor relua traseul lor normal începând cu ora 18.00, după devierea cauzată de lucrările de asfaltare efectuate de către Confort Urban pe str. Alexandru Sahia. Astfel, călătorii vor putea din nou beneficia de traseul obișnuit al Liniei 3, începând cu această oră.

Cu toate acestea, se anunță că pe 29 și 30 august, devierea va fi reintrodusă în intervalul orar 08.00 – 18.00, pe același traseu, pentru a finaliza lucrările restante. În acest interval, autobuzele Liniei 3 vor urma ruta alternativă bulevardul Tomis – strada Dumbrăveni – strada Santinelei – Cap de Linie Sanatoriu.

Această măsură are scopul de a minimiza disconfortul călătorilor și de a asigura finalizarea în timp util a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*