AUDIO Mai sunt doar două săptămâni până la Festivalul antic Tomis 2015

Posterul Festivalului Antic Tomis
Posterul Festivalului Antic Tomis

O nouă ediție a Festivalului Antic Tomis se apropie de start. Pe 28 august 2015 parcul Tăbăcărie se transformă într-un imens ring pentru luptele dintre daci și romani.

Iată spotul radio al ediției 2015 a Festivalului Antic Tomis. Constanța News și Rețeaua CityPodcast sunt parteneri media ai acestui eveniment, așa că cititorii și ascultătorii noștri vor fi mereu la curent cu ultimele informații legate de Festivalul Antic Tomis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*