Amplă acțiune a polițiștilor pentru prevenirea faptelor antisociale în zona Gării Constanța

Amplă acțiune a polițiștilor pentru prevenirea faptelor antisociale. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni de la Rutieră, Ordine publică și Transporturi au desfășurat joi, 12 august, acțiuni, în sistem integrat, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, în zona Gării Constanța.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, scopul activităților a fost unul preventiv, polițiștii acționând în vederea conștientizării de către cetățeni a necesității respectării prevederilor legale. Totodată, polițiștii le-au reamintit oamenilor despre obligația purtării măștii de protecție în mijloacele de transport în comun, în spațiile aglomerate, spațiile publice închise și spațiile comerciale.

Amplă acțiune a polițiștilor pentru prevenirea faptelor antisociale. FOTO IPJ Constanța

Totodată, a fost verificată și legalitatea efectuării de curse regulate sau speciale de transport public de persoane, însă fără a fi neglijate și alte categorii de participanți la trafic. În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.600 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*