O femeie de 38 de ani a fost găsită moartă într-un spital privat din Constanța. Ea era medic la unitatea respectivă

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO cu rol ilustrativ

O femeie în vârstă de 38 de ani, medic internist la un spital privat din Constanța, a fost găsită moartă duminică dimineața.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a transmis că duminică, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată.

“Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a anunțat IPJ Constanța.

La acest caz a intervenit și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța.

“În jurul orei 11 am fost solicitați să intervenim prin apel unic pe 112 la o persoană de sex feminin găsită căzută într-o cameră la un spital privat. De îndată la fața locului a fost alertat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, colegii ajunși acolo au constatat din păcate decesul persoanei de sex feminin, în vârstă de aproximativ 37 de ani. Din primele informații se pare că aceasta era doctoriță acolo”, a declarat Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Potrivit informațiilor neoficiale, cel mai probabil femeia s-ar fi sinucis.

Ea era medic internist iar ultima sa postare pe pagina sa de Facebook era din data de 22 aprilie.

“In memoriam….
A trecut un an, domnule doctor, de când vă vegheați pacienții de sus, dintre îngeri….
Ne e greu fara dumneavoastră,să știți…. Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni…. Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească…
În noaptea asta fac de garda in onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie…”, aceasta este ultima postare pe pagina de Facebook a medicului găsit mort la spitalul privat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*