Atenție, turiști! Hoții și-au mutat “afacerile” pe litoral

O dată cu sezonul estival, pe litoral, pe lângă turiști, au apărut și hoții de sezon. Un bucureștean cu antecedente pentru furt a fost prins de către polițiști, la scurt timp după ce a sustras două telefoane mobile și o sumă de bani dintr-o societate comercială din stațiunea Mamaia.

În cursul zilei de 7 iunie, o persoană necunoscută a pătruns într-o societate comercială din stațiunea Mamaia, de unde ar fi sustras două telefoane mobile și o sumă de bani, creând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei. A fost deschis un dosar de cercetare penală, pentru infracțiunea de furt calificat, iar polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din București, bănuit de comiterea faptei.

Polițiștii au recuperat cele două telefoane mobile cu o valoare totală de 4.000 de lei și le-au predat persoanei vătămate, continuând cercetările față de bărbat pentru stabilirea întregii activități infracționale. Suspectul este recidivist, având antecedente penale tot pentru infracțiunea de furt calificat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*