Atenție, turiști! Hoții și-au mutat “afacerile” pe litoral

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith Allison
Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

O dată cu sezonul estival, pe litoral, pe lângă turiști, au apărut și hoții de sezon. Un bucureștean cu antecedente pentru furt a fost prins de către polițiști, la scurt timp după ce a sustras două telefoane mobile și o sumă de bani dintr-o societate comercială din stațiunea Mamaia.

În cursul zilei de 7 iunie, o persoană necunoscută a pătruns într-o societate comercială din stațiunea Mamaia, de unde ar fi sustras două telefoane mobile și o sumă de bani, creând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei. A fost deschis un dosar de cercetare penală, pentru infracțiunea de furt calificat, iar polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din București, bănuit de comiterea faptei.

Polițiștii au recuperat cele două telefoane mobile cu o valoare totală de 4.000 de lei și le-au predat persoanei vătămate, continuând cercetările față de bărbat pentru stabilirea întregii activități infracționale. Suspectul este recidivist, având antecedente penale tot pentru infracțiunea de furt calificat.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*