Atenție, șoferi! Schimbări importante în traficul din stațiunea Mamaia

Schimbări importante în traficul din stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța
Schimbări importante în traficul din stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța anunță că, începând de marți, 09 iunie, viteza maxim admisă pe bulevardul Mamaia va fi limitată, în stațiunea Mamaia, la 50 km/h.

De asemenea, traficul la intersecția bulevardelor Aurel Vlaicu și Mamaia va fi modificat, tot de marți, după cum urmează:

  • din direcția Pescărie spre Năvodari: strict înainte pe trei benzi de circulație – banda nr. 1 cu prioritate, iar benzile nr 2 și 3, fără prioritate;
  • din direcția Năvodari spre Constanța: toate cele trei benzi vor efectua viraj la dreapta, spre bulevardul Aurel Vlaicu;
  • din direcția bulevardului Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte pe cele doua benzi de circulație, cu prioritate față de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari;
  • din direcția bulevardului Aurel Vlaicu spre Pescărie: posibilitatea efectuării virajului la dreapta pe două benzi de circulație.

„Măsurile vor intra în vigoare având în vedere începerea sezonului estival și a creșterii numărului de turiști care vor tranzita stațiunea Mamaia”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*