Atenție șoferi! Circulația pe Podul de la Butelii va fi limitată din luna aprilie

Podul de la Butelii (Cumpenei). FOTO Google MapsPodul de la Butelii (Cumpenei). FOTO Google Maps

Primăria Municipiului Constanța anunță că lucrările de reabilitare a Podului Cumpenei încep în data de 15 aprilie 2017. Câștigătoarea licitației, asocierea SC Mobitom – SC Siebol, are la dispoziție 12 luni pentru modernizarea Podului Cumpenei.

Proiectul a fost gândit astfel încât să nu fie obstrucționată circulația. Circulația pe pod va fi închisă pe câte un sens de mers. Drept urmare, pe jumătate de pod se va lucra, iar cealaltă jumătate va rămâne deschisă pentru circulația autovehiculelor.

Pentru acest proiect municipalitatea va plăti 7.479.000 lei. Reabilitarea Podului Cumpenei presupune scoaterea liniilor de tramvai, refacerea asfaltului, ocazie cu care se vor lărgi benzile de circulație, vor fi amenajate trotuarele, vor fi eliminați stâlpii de pe pod, va fi schimbat în totalitate sistemul de iluminat public cu unul ultramodern, ceea ce va presupune și introducerea tuturor cablurilor operatorilor de cablu, TV și telefonie într-o canalizație specială.

De asemenea, vor fi realizate lucrări de reabilitare a bazei podului, care vor fi corelate cu mersul trenurilor.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm constănțenii că lucrările vor fi realizate cât mai repede posibil”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Adauga valoare acestui articol "Atenție șoferi! Circulația pe Podul de la Butelii va fi limitată din luna aprilie"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News