UPDATE Probleme cu apa în mai multe localități din județ din cauza vântului puternic. Valu lui Traian, Oltenița și Plopeni sunt afectate

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă
UPDATE: In jurul orei 16,30 a revenit tensiunea si la statia de repompare Biruinta. La ora actuala, toti abonatii din Topraisar au apa la presiuni normale.
UPDATE: La ora 12,40 a revenit tensiunea la statia de pompare Olteni, iar la 13,15 la sursa din Plopeni. Imediat, s-a reluat furnizarea apei la abonatii din cele doua localitati.
In continuare sunt lipsiti de apa potabila abonatii din Topraisar, ca urmare a lipsei de energie de la statia de repompare Biruinta.
UPDATE: In jurul orei 11,30, echipele Enel au resusit sa remedieze avaria de la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune de la statia de repompare Valu lui Traian si s-a reluat furnizarea apei in localitate.
Incepand cu ora 11,35 si statia de repompare Biruinta a ramas fara energie, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile in localitatea Topraisar, localitate deservita de aceasta statie.
Știrea originală:
Din cauza vantului puternic, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune s-au inregistrat mai multe avarii. Fara energie electrica statiile si sursele de apa ce asigura alimentarea cu apa a abonatilor nu pot functiona. Astfel de situatii s-au inregistrat la:
– Valu lui Traian: incepand cu ora 10,30, din cauza unei avarii Enel, statia de repompare din localitate a ramas fara energie, motiv pentru care abonatii din Valu lui Traian au ramas fara apa la robinete;
– Oltenita: de la ora 09,40 statia de pompare aferenta localitatii a ramas fara energie, fiind afectata alimentarea cu apa a localitatii;
–  Plopeni: de la ora 10,40 s-a sistat furnizarea energiei la sursa din localitate, iar abonatii au ramas fara apa.
Pentru toate aceste situatii, imediat, au fost anuntati reprezentantii Enel, care au dat asigurari ca vor interveni.

“Asiguram toti consumatorii din localitatile afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*