Echipele RAJA intervin în zonele inundate din Constanța, Medgidia și Eforie

ARHIVă - Inundații în Constanța. FOTO pr. Eugen Tănăsescu
ARHIVă - Inundații în Constanța. FOTO pr. Eugen Tănăsescu

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul judetului Constanta, au fost pregatite sa intervina 35 de echipe de intervenţie (19 pe municipiul Constanta si 16 in restul judetului) dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Pana la ora actuala, la dispeceratul societatii s-au primit 9 reclamatii venite din municipiul Constanta – cartierele Palas si Faleza Nord – de pe strazile IC Bratianu, Unirii, Casin, Ion Ratiu, Nicolae Iorga si b-dul Mamaia. Echipele de interventie RAJA au raspuns la toate solicitarile primite.

“Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

UPDATE: La dispeceratul RAJA s-au mai primit 8 reclamatii (3 – Medgidia si Eforie Nord), din care 5 au venit din municipiul Constanta, de pe Soseaua Mangaliei, din zonele Gara, Abator si Far,
La ora actuala, echipele de interventie au raspuns la toate solicitarile primite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*