Atac la o sală de jocuri din Constanța: operatoarea strânsă de gât de agresorul care a fugit cu încasările. UPDATE

Atac la o sală de jocuri din Constanța
Atac la o sală de jocuri din Constanța

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce un bărbat a jefuit o sală de jocuri din municipiul Constanța, agresând operatoarea, pe care a strâns-o de gât.

Potrivit polițiștilor constănțeni, atacul a fost dat la o sală de jocuri aflată la intersecția bulevardelor  Ferdinand și Tomis din municipiul Constanța.

„Operatoarea a fost strânsă de gât de un bărbat. Au fost sustrași banii din casa de marcat, dar încă nu se cunoaște suma exactă”, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

Victima a refuzat să fie transpotată la spital.

Știre în curs de actualizare!

Atacul s-ar fi dat în jurul orei 12.30, când casiera sălii de jocuri, în vârstă de 22 de ani, a fost acostată de un bărbat care i-a spus că ușa de la baie este defectă.

„Casiera a mers să verifice și, aflată în baie, a fost atacată de bărbatul respectiv, care a strâns-o de gât până când și-a pierdut cunoștința”, au precizat sursele citate.

Femeia și-a revenit câteva minute mai târziu și a constatat că îi fusese furată cheia de la casa de marcat. Ea a descoperit ulterior că aceasta fusese deschisă și lipseau aproximativ 4.000 de lei din încasări.

Atac la o sală de jocuri din Constanța
Atac la o sală de jocuri din Constanța

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*