Atac la o sală de jocuri din Constanța: operatoarea strânsă de gât de agresorul care a fugit cu încasările. UPDATE

Atac la o sală de jocuri din Constanța
Atac la o sală de jocuri din Constanța

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce un bărbat a jefuit o sală de jocuri din municipiul Constanța, agresând operatoarea, pe care a strâns-o de gât.

Potrivit polițiștilor constănțeni, atacul a fost dat la o sală de jocuri aflată la intersecția bulevardelor  Ferdinand și Tomis din municipiul Constanța.

„Operatoarea a fost strânsă de gât de un bărbat. Au fost sustrași banii din casa de marcat, dar încă nu se cunoaște suma exactă”, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

Victima a refuzat să fie transpotată la spital.

Știre în curs de actualizare!

Atacul s-ar fi dat în jurul orei 12.30, când casiera sălii de jocuri, în vârstă de 22 de ani, a fost acostată de un bărbat care i-a spus că ușa de la baie este defectă.

„Casiera a mers să verifice și, aflată în baie, a fost atacată de bărbatul respectiv, care a strâns-o de gât până când și-a pierdut cunoștința”, au precizat sursele citate.

Femeia și-a revenit câteva minute mai târziu și a constatat că îi fusese furată cheia de la casa de marcat. Ea a descoperit ulterior că aceasta fusese deschisă și lipseau aproximativ 4.000 de lei din încasări.

Atac la o sală de jocuri din Constanța
Atac la o sală de jocuri din Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*