Asociația Elevilor din Constanța are un nou președinte

Lorena Drăgușin. FOTO Asociația Elevilor din Constanța

Membrii Asociației Elevilor din Constanța s-au reunit în cadrul ședinței Adunării Generale, organul suprem de luare a deciziilor, prilejuită de organizarea alegerilor pentru funcția de președinte din cadrul Biroului de Conducere.

Noul președinte al Asociației Elevilor din Constanța este Lorena-Dina Drăgușin, fost vicepreședinte AEC, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic “Ovidius”.

În funcția de vicepreședinte au rămas următorii elevi, cu mandate în desfășurare:

Diana-Elena Grișcă, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național “Mihai Eminescu”

Ioana Stamatin, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”

Daria-Andrada Gheorghiu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național de Arte “Regina Maria”

Mara Ștefan, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național “Mihai Eminescu”

Francesco-Giovanni Cardello, elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic “Gheorghe Miron Costin”

“Sunt recunoscătoare oportunității care mi s-a oferit și sunt sigură că vom avea o colaborare frumoasă. Îmi doresc ca următorul an să fie plin de realizări și de victorii pentru elevi și vom continua să luptăm până când toate drepturile elevilor vor fi respectate.”- Lorena Drăgușin, președinte AEC

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*