FOTO VIDEO Accident mortal pe strada Baba Novac din municipiul Constanța. O femeie în vârstă de 70 de ani a murit după ce a fost lovită de motocicletă

Martorii i-au acordat primul ajutor victimei. FOTO Captură Video

O femeie a fost accidentată mortal de o motocicletă luni seară, pe strada Baba Novac. Victima se angajase în traversarea străzii printre mașini. 

Accidentul rutier a avut loc, potrivit reprezentanților IPJ Constanța,la ora 18.45, când un bărbat în vârstă de 31 de ani, a condus o motocicleta pe strada Baba Novac, dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu. În dreptul CERONAV a surprins şi accidentat o femeie, de 70 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, printre autoturismele oprite la semafor, din stânga conducătorului motocicletei

Martorii de la fața locului au încercat să îi acorde primul ajutor victimei până la sosirea echipajului medical, dar cu tot efortul depus, victima a fost declarată decedată în cele din urmă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*