Arhiepiscopul Tomisului, amendat pentru a doua oară cu 1.000 de lei, tot pentru că nu a respectat măsura carantinei

IPS Teodosie
Arhiepiscopul Tomisului, amendat pentru a doua oară cu 1.000 de lei, tot pentru că nu a respectat măsura carantinei

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost amendat luni, 24 ianuarie, pentru a doua oară, tot cu 1.000 de lei și tot pentru că nu a respectat măsura carantinei.

Astfel, el a fost surprins, în jurul orei 11.00, de polițiști din cadrul Secției 3, în timp ce se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanța, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs.

„Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, au precizat surse judiciare.

Este a doua sancțiune contravențională pe care IPS Teodosie o primește luni, 24 ianuarie, în decurs de trei ore, după ce a fost amendat și de dimineață, în jurul orei 08.00, când a fost surprins la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, unde a oficiat Sfânta Liturghie.

Prelatul se află în carantină la domiciliu începând din data de 21 ianuarie, fiind contact direct al unei persoane infectate cu COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*