VIDEO ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, mesaj la sfârșit de an 2015

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

Arhiepiscopul Tomisului a transmis un mesaj credincioșilor creștin-ortodocși în ultima zi a anului 2015.

Totodată, Arhiepiscopia Tomisului a anunțat programul ierarhului pentru ziua de joi, 31 decembrie 2015. De la ora 21.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba Privegherii la biserica „Sfântul Vasile cel Mare” din Constanţa (str. Ion Neculce, nr. 2A), așezământ de cult ce-și serbează hramul în prima zi a lui 2016.
La cumpăna dintre ani, ierarhul Tomisului va fi alături de credincioşii constănţeni în Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” unde, începând cu ora 23.30, va săvârşi o slujbă specială, rânduită de Sfântul Sinod, de mulţumire şi de binecuvântare a începutului noului an calendaristic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*