Tânăr de 23 ani, cercetat după ce a incendiat gardul unei locuințe din Lumina

Mașină de Poliție

Un tânăr de 23 de ani este cercetat după ce a incendiat gardul unei locuințe din Lumina.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr ar fi incendiat gardul unui imobil.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 23 de ani, ar fi provocat incendierea unui gard ce împrejmuiește locuința unei femei, de 22 de ani, din comuna Lumina.

În vederea asigurării securității imediate a victimei, în cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu, concomitent fiind montată o brățară electronică de supraveghere.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*