Arhiepiscopia Tomisului sprijină campania de donare pentru familiile afectate de incendiul din Grindeanu

Incendiu puternic la un bloc din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

În ziua de Crăciun, 25 decembrie, după citirea Pastoralei la Nașterea Domnului, în parohiile și mânăstirile din Arhiepiscopia Tomisului se va organiza o colectă în bani pentru sprijinirea familiilor afectate de incendiul devastator izbucnit la subsolul blocului, în noaptea de 15 spre 16 decembrie, de pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu nr.6 din Constanța.

„Printre cele 150 de familii afectate de acest incendiu se numără și două familii de clerici: familia preotului Claudiu Banu, cu patru copii, și familia diaconului Alexandru Cojocaru, având tot patru copii. Haideți să dăm dovadă de solidaritate și să sprijinim revenirea tuturor familiilor cât mai rapid cu putință, în căminele lor! Este nevoie urgentă de refacerea tuturor utilităților, racordarea la gaze și energie electrică și refacerea fațadei”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

Contul Asociației de proprietari: IBAN: RO77 BTRL RONC RT05 2581 8102

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*