Promoția „General Constantin Christescu – 100 de absolvenți” își încheie studiile la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța

Promoția General Constantin Christescu - 100 de absolvenți își încheie studiile la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” organizează joi, 15 iunie, începând cu ora 09.00, , în portul militar Constanța, festivitatea de absolvire a studiilor liceale militare cu ocazia finalizării cursurilor anului școlar 2022 – 2023.

Cu acest prilej, promoția alcătuită din 109 absolvenți (41 fete și 68 băieți) ai colegiului militar de la Constanța va primi denumirea onorifică „General Constantin Christescu – 100”, aceasta fiind cea de-a doua promoție care a parcurs toți cei patru ani de studiu, de la reînființarea colegiului, în anul 2018.

Elevii din fiecare an de studiu, care au obținut cea mai mare medie generală în anul școlar 2022 – 2023, vor fi recompensați cu premii speciale și de excelență. Elevul cu cea mai mare medie a celor patru ani și elevul cu cele mai bune rezultate sportive vor fi premiați de către reprezentanții Asociației Absolvenților Liceului Militar de Marină „Alexandru Ioan Cuza”. De asemenea, va avea loc premierea cadrelor didactice cu rezultate deosebite în anul școlar 2022 – 2023, a celor care își vor încheia cariera didactică și a elevilor cu rezultate meritorii la olimpiadele naționale. Cheia Colegiului va fi înmânată de elevul plutonier adjutant Maximilian Cautiș, din clasa a XII-a, elevului reprezentant al clasei a XI-a, predându-se, astfel, ștafeta între cei doi ani de studiu.

Alături de tinerii absolvenți ai colegiului militar constănțean, vor fi prezenți la festivitate șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, reprezentanți ai Statului Major al Apărării, ai Direcției Generale Management Resurse Umane, ai Comandamentului Forțelor Întrunite și ai Statului Major al Forțelor Navale, comandanți de mari unități și de unități, personalități de la nivel local și județean, cadre didactice, părinți și rude ale elevilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*