Teatrul de Stat Constanța prezintă „Meciul de comedie” la Centrul „Jean Constantin”

„Meciul de comedie”, un spectacol interactiv de improvizație.

Teatrul de Stat Constanța își invită spectatorii vineri, 18 februarie, de la ora 19.00, la „Meciul de comedie”, un spectacol interactiv de improvizație. Întrucât clădirea Teatrului de Stat Constanța este în renovare pentru o perioadă îndelungată, spectacolul este programat la Centrul Educativ Multifuncțional pentru Tineret „Jean Constantin”.

„Meciul de comedie”, în regia lui Dragoș Muscalu, este un spectacol de fiecare dată diferit, bazându-se pe sugestiile spectatorilor. Ei sunt aceia care le dau idei actorilor, atât pentru subiecte, cât și pentru stilurile pe care trebuie să le abordeze, rezultând un „produs” la comandă, care solicită atât imaginația publicului, cât și creativitatea interpreților. Tot spectatorii, prin aplauzele lor, decid care dintre cele două echipe ce se înfruntă pe scenă – Real Stavrid sau AC Biban – este câștigătoarea meciului.

În distribuție: Mirela Pană, Florina Stănculeț, Andrei Cantargiu, Remus Archip, Cătălina Mihai, Florin Aioane, Ecaterina Lupu, Ștefan Mihai. Actorii sunt acompaniați live de pianistul Mădălin Nicolae Mușat, care improvizează și el o muzică adecvată poveștilor inventate de actori pornind de la un cuvânt, un nume sau o meserie. Arbitrul va fi, la reprezentația de vineri, actorul Andrei Bibire. Scenografia este creată de Lăcrămioara Dumitrașcu.

Biletele pentru această reprezentație pot fi achiziționate online, pe platforma Mystage – https://www.mystage.ro/spectacole/meciul-de-comedie-2456?af=41, sau la casieria Centrului „Jean Constantin”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*