Misiuni de weekend ale jandarmilor constănțeni

Jandarmii vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente sportive. FOTO: IJJ Constanța

Evenimentele sportive principale organizate în acest weekend în municipiul Constanța sunt legate de baschet.

Drept urmare, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru meciurile și antrenamentele care se vor desfășura în cadrul „Cupei României la baschet masculin – Final 8”, derulate la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța.

În cadrul acestui eveniment vor avea loc sâmbătă, între orele 11.45 – 22.00, următoarele patru meciuri: U-BT Cluj – SCM OHMA Timișoara; CSO Voluntari – CSM Craiova; CSM Constanța – CS Rapid București; CSM Oradea – FC Argeș Pitești, urmând ca cele două semifinale să aibă loc luni, 13 februarie, începând cu ora 17.15. Finala competiției este programată pentru miercuri, 15 februarie, de la ora 20.00.

De asemenea, duminică, 12 februarie, pe raza de competență sunt planificate și trei meciuri de handbal, după cum urmează: meciurile de handbal masculin dintre echipele CSM Constanța – CSA Minaur Baia Mare, meciul de handbal feminin între echipele CSU Neptun Constanța și CS Activ Prahova Ploiești, ambele meciuri având loc la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța, respectiv meciul de handbal masculin dintre echipele CS Medgidia și CS Universitatea Cluj, începând cu ora 20.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia.

Jandarmii constănțeni vor fi prezenți pentru a se asigura că toate aceste evenimente sportive se vor desfășura în liniște și ordine. Ei le recomandă tuturor participanților să respecte normele legale, iar în cazul apariției unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniștea publică, să semnaleze aceste aspecte forțelor de ordine, direct sau prin numărul de urgențe 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*