Arhiepiscopia Tomisului anunță că slujbele pot fi oficiate în afara lăcașurilor de cult

Catedrala Arhiepiscopala Sf. ap. Petru și Pavel
Piesa de teatru va avea loc la situl arheologic de lângă Catedrala Arhiepiscopala Sf. ap. Petru și Pavel

Arhiepiscopia Tomisului a anunțat că slujbele pot fi oficiate în afara lăcașurile de cult, după ce autoritățile au decis restricționarea activităților cu participare a peste 100 de persoane, printre care și religioase.

“Urmare a noilor măsuri privind limitarea accesului publicului în spații închise la 100 de persoane, Arhiepiscopia Tomisului a decis ca în parohiile unde se estimează că prezența la slujbe va depăși acest număr, slujba să se oficieze în afara lăcașului de cult, așa cum se obișnuiește la hramuri”, a anunțat Arhiepiscopia Tomisului.

Autoritățile au decis miercuri restricţionarea activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive şi de divertisment, în spaţii închise, la care participă peste 100 de persoane. Măsura a fost lustă până la data de 31 martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*