Aproximativ jumătate dintre candidații la posturile de Polițist Local pentru municipiul Constanța au fost admiși

Probele pentru posturile scoase la concurs de polițist local au fost dure. FOTO Poliția Locală Constanța

La sfârșitul săptămânii s-a încheiat concursul pentru ocuparea funcțiilor publice locale de execuție vacante din cadrul Primăriei Municipiului Constanța – Direcția Generală Poliția Locală.

Primăria Constanța a scos la concurs la începutul lunii ianuarie, un număr de 98 de posturi de polițist local Clasa I și Clasa III. Pentru acestea s-au înscris 130 de persoane în cursă, 127 trecând de proba dosarelor. În urma probelor sportive, scrise și a interviului au fost declarați admiși un număr de 77 de candidați, dintre care 53 de sex masculin și 24 de sex feminin. Lista completă a candidaților o puteți consulta aici.

Pentru ocuparea celorlalte locuri scose la concurs și rămase neocupate se va organiza o nouă sesiune la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*