Tranzacție de ecstasy întreruptă de DIICOT în Mamaia Nord, în zona cluburilor

O parte din captura de ecstasy facuta de procurorii DIICOT în stațiunea Mamaia

Trei persoane, o localnică și doi indivizi din București au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să comercializeze 1.000 de comprimate de ecstasy unui polițist sub acoperire.

În urma organizării unui flagrant, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat doi bărbați și o femeie care ar fi oferit spre comercializare droguri de mare risc. Cei trei tineri, din București, respectiv Mangalia, ar fi încercat să pună în vânzare 1.000 de comprimate de ecstasy, pe raza stațiunii Mamaia Nord, în zona cluburilor.

Persoanele în cauză au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, unde procurorul de caz a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore.  Astăzi, acestea urmează să fie prezentate instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Unul dintre suspecți are antecedente penale, având la activ o condamnare pentru tâhărie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*