Polițiștii au descins la o firmă de dezmembrări auto din Năvodari

Polițiștii au confiscat marfa. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanța au efectuat o percheziție la punctul de lucru al unei societăți cu profil dezmembrări auto. 1000 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate.

Politiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al I.P.J. Constanța au efectuat în cursul zilei de 14 noiembrie, o percheziție la punctul de lucru al unei societăți cu profil dezmembrări auto, situată pe raza orașului Năvodari.

În acest context, polițiștii au identificat aproximativ 1000 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, depozitate fără îndeplinirea condițiilor legale.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bunurile în cauză ar aparține unei societăți din Năvodari, aceasta fiind autorizată pentru a efectua operațiuni cu articole pirotehnice, fără a avea însă dreptul de a depozitare astfel de produse pirotehnice.

Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, conform art. 37, lit. a) din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*