Aproximativ 150 de tone de deșeuri de tip șpan, descoperite la Vama Veche

Aproximativ 150 de tone de deșeuri de tip șpan, descoperite la Vama Veche

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, au descoperit, în cinci autocamioane sosite din Bulgaria, aproximativ 150 de tone de deșeuri tip șpan neconforme.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-au prezentat vineri, 14 mai, pe sensul de intrare în țară, cinci camioane încărcate cu deșeuri metalice din Bulgaria, pentru o societate din județul Sălaj.

Deoarece polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii din cadrul Gărzii de Mediu Constanța au avut suspiciuni privind documentele de însoțire a mărfii, aceștia au efectuat un control amănunțit al mijloacelor de transport.

Astfel, s-a stabilit că mărfurile transportate, aproximativ 150 de tone de deșeuri de tip șpan, sunt neconforme, fapt pentru care lucrătorii Comisariatului Județean Constanța al Gărzii de Mediu au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a camioanelor, fiind întoarse pe teritoriul Bulgariei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*