Bărbat de 35 de ani depistat în zona localității Ostrov în timp ce conducea un autoturism deși avea permisul suspendat

FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, pe D.N. 3, în zona localității Ostrov, un cetățean român, conducând un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

În data de 18.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au oprit pentru control, pe D.N.3 în zona localității Ostrov, un autoturism înmatriculat în România, condus de către un cetățean român în vârstă de 35 de ani.

S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*