Aproape 8.000 de constănțeni s-au vaccinat, weekend-ul acesta, împotriva SARS-CoV-2

Vaccinul anti-Covid-19. FOTO Adrian Boioglu

Nu mai puțin de 7.910 constănțeni s-au vaccinat weekendul acesta în centrele de vaccinare amenajate de Primăria Municipiului Constanța prin Direcția Generală de Asistență Socială.

Potrivit Primăriei Constanța, cifrele înregistrate în perioada 22 – 24 octombrie sunt următoarele:

  • Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional: s-au vaccinat 6.233 persoane;
  • Centrul de vaccinare  din incinta City Park Mall: s-au vaccinat 1.226 de persoane;
  • Centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase: s-au vaccinat 264 de persoane (a fost deschis doar în ziua de duminică).
  • De asemenea, echipele mobile au imunizat 187 de persoane.

„Este un moment critic pe care România îl traversează și trag speranța că din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră conștientizați importanța vaccinării. Este o tragedie pe care trebuie să o depășim împreună și vă rog să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor pe care îi îndrăgiți”, spune primarul Vergil Chițac.

În continuare, cei care doresc să se vaccineze o pot face la următoarele centre:

  • Centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional, deschis zilnic, în intervalul orar 08.00 –  20.00. De marți, 26 octombrie, vor fi funcționale 20 de fluxuri de vaccinare. În prezent sunt deschise 18 fluxuri.
  • Centrul de vaccinare din incinta City Park Mall – două fluxuri de vaccinare, deschis până pe 31 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 20.00;
  • Centrul de vaccinare din incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, deschis zilnic, în intervalul orar 13.00 – 20.00.

În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile. Toate persoanele care doresc să se imunizeze trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate/ pașaport).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*