Incendiu la subsolul unui hotel din Mamaia Nord. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiu la subsolul hotelului Nautic din Mamaia Nord. FOTO ISU „Dobrogea”
Incendiu la subsolul hotelului Nautic din Mamaia Nord. FOTO ISU „Dobrogea”

Pompierii constănțeni intervin pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul hotelului Nautic din Mamaia Nord, focul afectând mai multe piese de mobilier. Primele informații arată că o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind intoxicată cu fum.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină, joi dimineață, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul hotelului Nautic din Mamaia Nord.

„Intervin două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din primele informații, incendiul se manifestă la subsol, unde arde mobilierul, iar persoanele care erau acolo s-au autoevacuat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost asistat medical la fața locului, fiind ușor intoxicat cu fum, dar a refuzat transportul la spital.

Focul a afectat camera tehnică, pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*