Apa oprită pe strada Cumpenei din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 15 martie 2017, la conducta cu diametrul de 100 mm de pe strada Cumpenei, din municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa alimentarea cu apa in intervalul orar 9,30-12,30.

Sunt afectati de lipsa apei consumatorii de pe strazile Medeea, Spiru Haret, Cercetas Cracana, blocurile C1, C2, C3, C4, precum si cei arondati Punctului Termic 272.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru finalizarea lucrarii in timp util si pentru reluarea furnizarii de apa la parametri optimi”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*