Nu este apă caldă în zona Brătianu – Doi Cocoși

CET Constanta. FOTO Catalin Schipor

Electrocentrale Constanta SA (CET Palas), a comunicat in data de 26.06.2017 ca inregistreaza o avarie pe reteaua care alimenteaza cu energie termica primara punctele termice ale RADET nr. 86, 160, 247. In consecinta, in lipsa energiei termice, s-au oprit instalatiile RADET care asigura distributia energiei termice in perimetrul bd. I. C. Bratianu, bd. Aurel Vlaicu, str. Alba Iulia, str. Razvan Voda, zona pod I. P. M. C., compex Doi Cocosi, Scoala Ajutatoare.

Pana la remedierea avariei de catre Electrocentrale Constanta SA (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.
Pentru relatii suplimentaresepoate apela numarul de telefon 0241.585300 de la Dispecerat Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*