FOTO S-a finalizat lucrarea de mansardare a Școlii Gimnaziale nr. 1 din Hârșova, iar unitatea de învățământ va putea adăposti mai mulți elevi

A fost recepționată lucrarea de mansardare a Școlii Gimanziale nr. 1 din Hârșova. FOTO Primăria Hârșova

În noul an școlar, Școala Gimnazială nr. 1 din Hârșova va putea primi mai mulți elevi ca până acum. Autoritățile locale au finalizat lucrările de mansardare a clădirii și astfel s-au obținut noi spații pentru ținerea cursurilor.

Orașul Hârșova, în calitate de Beneficiar, a recepționat, recent, lucrarea realizată în cadrul proiectului cu titlul „Mansardare Școală Gimnazială nr.1, Oraș Hârșova“ finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Acest proiect a fost implementat pentru a se asigura spațiul necesar desfășurării activităților educaționale din unitatea de învățământ, având în vedere numărul mare de elevi din orașul Hârșova și necesitatea respectării unor norme tehnice și sanitare în conformitate cu normativele în vigoare, adaptarea spațiilor de învățământ la cerințele Uniunii Europene, precum și introducerea clasei pregătitoare ce a redus din spațiile destinate cursurilor.

„Mulțumim pentru înțelegere cadrelor didactice, elevilor, precum și celorlalți angajați ai unității de învățământ, pentru disconfortul cauzat și ne manifestăm, în continuare, grija și preocuparea față de asigurarea unui climat cât mai confortabil și corespunzător unui act educațional de calitate tuturor elevilor din orașul nostru“, au transmis reprezentanții Primăriei Hârșova

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*