FOTO S-a finalizat lucrarea de mansardare a Școlii Gimnaziale nr. 1 din Hârșova, iar unitatea de învățământ va putea adăposti mai mulți elevi

A fost recepționată lucrarea de mansardare a Școlii Gimanziale nr. 1 din Hârșova. FOTO Primăria Hârșova

În noul an școlar, Școala Gimnazială nr. 1 din Hârșova va putea primi mai mulți elevi ca până acum. Autoritățile locale au finalizat lucrările de mansardare a clădirii și astfel s-au obținut noi spații pentru ținerea cursurilor.

Orașul Hârșova, în calitate de Beneficiar, a recepționat, recent, lucrarea realizată în cadrul proiectului cu titlul „Mansardare Școală Gimnazială nr.1, Oraș Hârșova“ finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Acest proiect a fost implementat pentru a se asigura spațiul necesar desfășurării activităților educaționale din unitatea de învățământ, având în vedere numărul mare de elevi din orașul Hârșova și necesitatea respectării unor norme tehnice și sanitare în conformitate cu normativele în vigoare, adaptarea spațiilor de învățământ la cerințele Uniunii Europene, precum și introducerea clasei pregătitoare ce a redus din spațiile destinate cursurilor.

„Mulțumim pentru înțelegere cadrelor didactice, elevilor, precum și celorlalți angajați ai unității de învățământ, pentru disconfortul cauzat și ne manifestăm, în continuare, grija și preocuparea față de asigurarea unui climat cât mai confortabil și corespunzător unui act educațional de calitate tuturor elevilor din orașul nostru“, au transmis reprezentanții Primăriei Hârșova

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*