Aproape 350 de elevi din județul Constanța, confirmați cu COVID-19

Test pozitiv la COVID-19. FOTO Pixabay

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anunțat joi, 14 octombrie, că aproape 350 de elevi și peste 70 de angajați în unități de învățământ din Constanța, personal didactic și nedidactic, au fost confirmați cu COVID-19.

Potrivit ISJ Constanța, situația semnalată la data de 13 octombrie de către directorii unităților de învățământ din județul Constanța arată că 344 de elevi și 12 preșcolari au fost confirmați cu SARS-CoV-2. De asemenea un număr de 71 de profesori și opt persoane angajate în unitățile de învățământ, personal didactic auxiliar sau nedidactic, au ieșit pozitiv la testele COVID.

Totodată, conform datelor centralizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, procentul cadrelor didactice vaccinate este la această oră de 57,83 la sută, în timp ce al personalului didactic auxiliar și nedidactic vaccinat este de 55,53 la sută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*