Urgențele medicale pediatrice și ginecologice din Mangalia vor fi direcționate către Spitalul Județean

Spitalul Municipal Mangalia

Urgențele medicale pediatrice și ginecologice de la Spitalul Municipal Mangalia vor fi direcționate în zilele următoare către Spitalul Județean.

„Având în vedere că la nivelul Pavilionului A al Spitalului Municipal Mangalia este organizat centrul de vaccinare pentru personalul angajat, în perioada 04 – 08 ianuarie urgențele medicale pediatrice și ginecologice vor fi direcționate către Spitalul Județean Constanța. Atât Pavilionul B, cât și Pavilionul C sunt integral destinate pacienților COVID pozitivi. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a precizat conducerea unității sanitare.

Potrivit acesteia, daca urgențele pot fi temporizare, activitatea va fi reluată după ora 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*