Aproape 350 de elevi și angajați în unități de învățământ din Constanța au fost confirmați cu COVID-19

COVID - 19 în județul Constanța. FOTO Pixabay

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anunțat joi, 30 septembrie, că de la începerea anului școlar aproape 350 de elevi și angajați în unități de învățământ din Constanța, personal didactic și nedidactic, au fost confirmați cu COVID-19.

Potrivit ISJ Constanța, de la reînceperea școli în județul Constanța 265 de elevi au fost confirmați cu SARS-CoV-2. De asemenea un număr de 82 de persoane angajate în unitățile de învățământ au ieșit pozitiv la testele COVID.

Astfel, conform datelor transmise de către managerii unităților de învățământ preuniversitar din județul Constanța, până la această oră, în urma infectărilor, 188 clase, cu 4.366 de elevi, au trecut în mediul online.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*