Anchetă a polițiștilor la Năvodari unde un candidat la Primărie ar fi oferit alegătorilor pungi cu produse și băuturi alcoolice

Nicolae Matei, Primarul orașului Năvodari. FOTO Facebook
Nicolae Matei, candidat la Primăria Năvodari din partea Partidului Neamul Românesc

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă în Năvodari acolo unde unul dintre candidații la Primăria orașului ar fi oferit diverse bunuri alegătorilor. Cel acuzat de coruperea alegătorilor este fostul primar al urbei, Nicolae Matei.

„La data de 7 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 1 – 6 septembrie, un candidat la alegerile locale ar fi oferit locuitorilor orașului Năvodari pungi, al căror conținut nu s-ar cunoaște, sticle cu băuturi alcoolice și baloane. Toate acestea ar fi avut însemnul electoral al unui partid și ar fi fost oferite pentru a-i determina pe cetățeni să voteze candidatul în cauză”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Drept urmare, la nivelul Poliției orașului Năvodari a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor.

Cel acuzat de coruperea alegătorilor este fostul primar din Năvodari, Nicolae Matei, candidat la Primăria orașului din partea Partidului Neamul Românesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*