Polaris M Holding angajează pentru punctele de lucru din Constanța și Năvodari

Polaris M Holding angajează șoferi pentru autogunoiere . FOTO Polaris M Holding

Polaris M Holding anunță că are mai multe posturi disponibile pentru angajare în salubrizare în Constanța și Năvodari.

Astfel, pentru Constanța se caută lucrători operativi pentru autocompactoare, lucrători salubrizare căi publice, șoferi pentru mașină de mare tonaj, mecanic auto, electrician auto și controlor de calitate.

Pentru punctul de lucru de la Năvodari sunt disponibile pentru angajare posturile de lucrător salubrizare căi publice și șofer pentru mașină de mare tonaj.

Cei interesați pot obține relații la telefon: 0241.548.700 sau 0241.548.711, sau pe site-ul www.polaris.ro/ pagina Cariere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*