Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit în apa Canalului Poarta Alba – Midia Năvodari, la Ovidiu

Cadavrul unui bărbat, găsit în apa Canalului Dunăre Marea-Neagră, la Ovidiu.

Polițiști din cadrul SRPT Constanța au fost sesizați miercuri, 2 iunie, cu privire la faptul că un bărbat plutește în apa Canalului Poarta Alba – Midia Năvodari, în dreptul podului rutier din orașul Ovidiu.

Conform primelor cercetări, persoana în cauză nu prezintă urme vizibile de violență. La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constat decesul bărbatului, de 42 de ani.

În continuare polițiștii de la transporturi efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*