Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit în apa Canalului Poarta Alba – Midia Năvodari, la Ovidiu

Cadavrul unui bărbat, găsit în apa Canalului Dunăre Marea-Neagră, la Ovidiu.

Polițiști din cadrul SRPT Constanța au fost sesizați miercuri, 2 iunie, cu privire la faptul că un bărbat plutește în apa Canalului Poarta Alba – Midia Năvodari, în dreptul podului rutier din orașul Ovidiu.

Conform primelor cercetări, persoana în cauză nu prezintă urme vizibile de violență. La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constat decesul bărbatului, de 42 de ani.

În continuare polițiștii de la transporturi efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*