VIDEO Spellground Festival – evenimentul internațional al verii, pe malul Dunării. 72 ore de muzică live și distracție

Spellground Festival, la Capidava
Spellground Festival, la Constanța
Afiș Spellground Festival
Afiș Spellground Festival

Un festival cu totul special este anunțat pentru această vară în apropierea cetății Capidava. Spellground Festival aduce un weekend prelungit cu muzică live, activități culturale și artistice și distracție pe un tărâm virgin, undeva pe malul Dunării, în județul Constanța.

Primele 2000 de abonamente au fost puse astăzi în vânzare online. Organizatorii au anunțat și o parte dintre trupele care vin la Spellground:
Awolnation – trupa care a cunoscut succesul mondial cu piesa “Sail” revine în România.
Oscar and the Wolf – una dintre cele mai cunoscute trupe belgiene cu un sound electro pop
Amber Run, Crew Love, Soul Clap, Wolf and Lamb, Pillow Talk sunt și ele pe afiș.

La capitolul trupe românești avem Robin and the Backstabbers, Les Elephantes Bizzares, Byron, Karpov Not Kasparov, Lungerie II și The Brad Pitts.

Organizatorii pun la dispoziția participanților 3 scene: Headliners Stage, Electro Stage și New Comers și promit că vor reveni cu un anunț nou despre artiștii care participă.

Spellground Festival are loc între 12 și 14 august în zona delimitataă de satele Seimeni și Dunărea. Un spațiu de 12 hectare pe malul Dunării aflat la 40 de kilometri de Autostrada Soarelui găzduiește acest eveniment în premieră.

Biletele costa 200 lei pentru festival și între 55 și 1600 lei pentru pachetele de campare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*