Amenzi de peste 50.000 de lei, aplicate, săptămâna trecută, de jandarmii constănțeni

Misiuni ale jandarmilor Inspectoratului Judeţean Constanţa

Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța au fost zilnic la datorie, în perioada 10 – 16 august, acționând în cooperare cu polițiștii constănțeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională .

Pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate 145 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 53.000 de lei pentru următoarele fapte: desfășurarea de activități comerciale fără îndeplinirea condițiilor legale, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2.

În aceeași perioadă echipajele de jandarmerie au constatat și o faptă de natură penală, pe linia comercializării unor bunuri susceptibile de a fi contrafăcute.

Săptămâna trecută au mai fost executate 14 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete, o misiune împreună cu lucrători ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și o misiune în sprijinul unui executor judecătoresc.

Jandarmii au constatat și o faptă de natură penală, pe linia comercializării unor bunuri susceptibile de a fi contrafăcute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*