Amenzi pentru gălăgia și mizeria din Mamaia

Telegondola Mamaia
Telegondola Mamaia

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Constanţa, împreună cu inspectori din cadrul I.T.M. Constanța, reprezentanți ai D.S.V.S.A. și D.S.P. Constanța, au desfăşurat activități specifice de verificare în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia privind unitățile hoteliere și de alimentație publică, aplicând sancțiuni contravenționale de peste 21.000 de lei.

La data de 22.07.2016, polițiștii constănțeni, împreună cu reprezentanții instituțiilor mai sus menționate, au verificat 6 societăți comerciale cu profil de alimentație publică și cazare, aplicând 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 21.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, fiind constatată și o infracțiune prevăzută de Legea nr. 31/1990.

În cadrul acestei activități, au fost efectuate verificări și la o unitate hotelieră din stațiunea Mamaia unde inspectorii din cadrul D.S.P. Constanța au aplicat o amendă pentru producerea de zgomot care depăşește limitele maxime stabilite de normele de igienă în vigoare şi care pot crea riscuri pentru sănătatea comunitară, potrivit H.G. nr. 857/2011.

Acțiuni similare vor continua pe toată perioada sezonului estival 2016 pentru creşterea siguranţei turiştilor și prevenirea faptelor antisociale din stațiunea Mamaia și municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*