Sute de amenzi, în valoare de peste 60.000 de lei, aplicate de jandarmi în stațiunile de pe litoral

Peste 130 de jandarmi constănțeni au fost, zilnic, la datorie în perioada 17 - 23 august. FOTO IJJ Constanța

Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța au fost zilnic la datorie în perioada 17 – 23 august, acționând în cooperare cu polițiștii constănțeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională .

Pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate 203 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 61.000 de lei.

„Între faptele sancționate s-au numărat desfășurarea de activități comerciale fără îndeplinirea condițiilor legale, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, intrarea cu autoturismul pe plajă”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

În aceeași perioadă echipajele de jandarmerie au constatat trei fapte de natură penală pe linia comercializării unor bunuri susceptibile de a fi contrafăcute și a deținerii de substanțe cu efect halucinogen.

„Reamintim tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situația o impune”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*