Amendă de 600 de lei pentru un bărbat care și-a fotografiat buletinul de vot

Incident electoral în comuna constănțeană Comana, acolo unde un bărbat a fost amendat după ce și-a fotografiat buletinul de vot.

„Polițiști din cadrul Postului de Poliție Comana au fost sesizați, în jurul orei 09.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi fotografiat buletinul de vot în timpul exercitării votului”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Persoana în cauză a fost identificată și sancționată cu amendă în valoare de 600 de lei, conform Legii 115/2015.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*