Amenzi de peste 17.000 de lei, aplicate, săptămâna trecută, de jandarmii Grupării Mobile

Amenzi de peste 17.000 de lei, aplicate, săptămâna trecută, de jandarmii constănțeni. FOTO GM Constanța

Jandarmii Grupării Mobile Constanta au desfăşurat în ultima săptămână, împreună cu polițiștii constănțeni, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19.

Astfel, potrivit GM Constanța, cu aceste ocazii au fost aplicate 239 sancțiuni contravenționale, din acestea 205 au fost avertismente, iar 34 amenzi, în valoare de 17.250 de lei.

„În aceeași perioadă am desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentanţii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19. Majoritatea cetățenilor au înțeles că purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 10 persoane care au fost sancționate cu avertisment și li s-au oferit măști de protecție pentru a putea continua călătoria”, au precizat reprezentanții GM Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*