Razie a mai multor structuri ale statului pe raza Secției 1 Poliție a municipiului Constanța

Polițiștii au oprit și au verificat mai multe mașini aflate în trafic. FOTO SR

Polițiștii Secției 1 Poliție Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală – Antifraudă au desfășurat în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie o acțiune în zonele cu potențial criminogen de pe raza de competență a Secției 1 Poliție.

Reprezentanții IPJ Constanța spun că scopul acțiunii a fost prevenirea și combaterea faptelor antisociale săvârșite cu violență, precum și prevenirea și combaterea consumului de substanțe interzise. Au fost controlate mai multe localuri de alimentație publică, săli de jocuri de noroc, precum și activitatea și incinta unui club.

Polițiștii au controlat 46 de autovehicule și au legitimat 159 de persoane, 9 dintre acestea fiind conduse la sediu. Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.650 de lei.

În urma activităților desfășurate, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*