Razie a mai multor structuri ale statului pe raza Secției 1 Poliție a municipiului Constanța

Polițiștii au oprit și au verificat mai multe mașini aflate în trafic. FOTO SR

Polițiștii Secției 1 Poliție Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală – Antifraudă au desfășurat în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie o acțiune în zonele cu potențial criminogen de pe raza de competență a Secției 1 Poliție.

Reprezentanții IPJ Constanța spun că scopul acțiunii a fost prevenirea și combaterea faptelor antisociale săvârșite cu violență, precum și prevenirea și combaterea consumului de substanțe interzise. Au fost controlate mai multe localuri de alimentație publică, săli de jocuri de noroc, precum și activitatea și incinta unui club.

Polițiștii au controlat 46 de autovehicule și au legitimat 159 de persoane, 9 dintre acestea fiind conduse la sediu. Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.650 de lei.

În urma activităților desfășurate, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*