Amenzi de 45.000 de lei, aplicate în Cuza Vodă pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Echipaje ale forțelor de ordine au ieșit în stradă pentru a verifica restricția de circulație pentru cetățeni. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii au aplicat nouă amenzi în valoare de 45.000 de lei în localitatea Cuza Vodă pentru nerespectarea ordonanțelor militare.

Pe data de 1 mai, în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Cuza Vodă are loc un conflict între mai multe persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii și jandarmii constănțeni au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, între două familii care locuiesc pe aceeași stradă are loc un conflict.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit cu fermitate echipaje din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă, Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, aflate în misiune de asigurare a ordinii publice în zona respectivă, prevenindu-se astfel escaladarea situației.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, întrucât au fost constatate încălcări ale Ordonanțelor Militare în vigoare, polițiștii și jandarmii constănțeni au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*