Bunuri contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră din cadrul PTF Ostrov

PTF Ostrov, județul Constanța. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Comun Silistra – Ostrov au descoperit, într-un microbuz sosit din Bulgaria, articole vestimentare în valoare de aproximativ 16.300 lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecerea a Frontierei Silistra-Ostrov, polițiștii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetățean bulgar în vârstă de 57 ani.  În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit două genți de voiaj, care conțineau 65 de articole vestimentare (compleuri formate din tricou și pantaloni), care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

„Persoana în cauză a declarat că nu are cunoștință ce se află în cele două genți, bunurile depistate nu-i aparțin, acestea fiindu-i înmânate de către un prieten de-al său, cetățean bulgar, pentru a i le transporta în Germania”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Produsele, în valoare de aproximativ 16.300 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*