Amendă și permisul suspendat pentru șoferul mașinii ce nu a dat prioritate ambulanței

Mașina care a blocat ambulanța în trafic. FOTO Captură VIDEO

A refuzat să acorde prioritate unei ambulanțe aflate în misiune, iar acum plătește. Este vorba de șoferul Volkswagen-ului Golf filmat de asistenta medicala de pe ambulanța SAJ.

Potrivit postării acesteia, șoferul Volkswagen-ului le-a tăiat calea, apoi a refuzat să elibereze banda în ciuda insistențelor ambulanțierului, făcând semne cu mâna pe geam, apoi a oprit calm pentru a vira la stânga.

Cazul a intrat în atenția Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța, oamenii legii reușind să îl identifice pe șoferul arogant. Acesta s-a ales cu o amendă de 580 de lei și permisul suspendat pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*